Acústica

Cap d’àrea: Joaquim Petit, arquitecte tècnic

Descripció

El Departament d’Acústica ofereix serveis en els àmbits d’edificació i medi ambient:

En construcció es realitzen:
  • Assaigs in situ d’aïllament acústic a soroll aeri sobre elements verticals, horitzontals, façanes i elements de façana.
  • Assaigs in situ d’aïllament acústic a soroll d’impacte sobre elements horitzontals.

En l’àmbit de medi ambient es mesuren els nivells d’immissió i emissió sonora en ambients interior i exterior, tant en horaris diürn, de vespre i nocturn, per determinar els valors límits marcats per les ordenances municipals i/o el decret 176/2009 de la Generalitat de Catalunya. Resten sotmesos a aquest Decret qualsevol infraestructura, instal·lació, maquinària i activitats que originin sorolls i vibracions a l’exterior o als veïns adjacents.

El departament d’acústica disposa d’acreditació EPCA (l’Oficina d’Acreditació de la Generalitat de Catalunya) i ENAC en aïllament acústic in situ per al soroll aeri i per al soroll d’impacte així com per a mesures ambientals d’activitats i veïnatge.

[cs_space size=”40px”][cs_responsive_image size=”full” image=”6691″ alignment=”alignleft” border=”1″]
[cs_button type=”flat” shape=”rounded” size=”sm” color=”accent” href=”url:mailto%3Aacustica%40cecam.com||target:%20_blank” icon=”fa-envelope-o” block=”1″ no_uppercase=”1″]acustica@cecam.com[/cs_button][cs_space size=”20″]

Demanar pressupost orientatiu

Empresa

Nom

E-mail

Telèfon

Treballs pels que sol·licita pressupost

Observacions

[cs_space size=”20″][cs_responsive_image size=”full” image=”6689″ alignment=”alignleft”][cs_space size=”30″][cs_responsive_image size=”full” image=”4421″ alignment=”alignleft”]